Aksidentohet Donaldi

Ditën e djeshme ndodhi një ak.sident me motor në aksin Tiranë-Elbasan.

Në vendngjarje ndodhej motori i shtrirë në asfalt, ndërsa aktori Romeo Veshaj pranë një mjeku dhe një ambulance.

Burime për “JOQ” bëjnë me dije se qytetarët e pranishëm në vendgjarje kanë treguar se i aksid.entuari me motor ka qenë aktori Donald Veshaj, ndërsa Romeo e ka shoqëruar për në spital me ambulancë.

Ndërkohë nuk ka ende një reagim nga vëllezërit Veshaj.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.