Ka probleme me mushkërite/ Fatos Nano ne gjendje kritike

Gjatës mesditës doli një lajm në shumë portale dhe media se ish-kryeministri i Shqipërisc, Fatos Nano, ndodhej në gjendje të vështirë për jetën dhe nuk dihej nëse ja dilte.Dyshohet e mendohet se 69-vjeçari vuan nga ceroza në mëlçi, sëmundje që lidhet me konsumimin e tepruar të alkoolit, shkruante gazeta e njohur në vendin tonë, ‘Shekulli’.Por si është e vërteta? Ish-kryeministri Fatos Nano nuk është shtruar në spital. Newsbomb.al mëson se Nano ka probleme me mushkëritë dhe gjatë ditës, në raste të caktuara, ndihmohet dhe me oksigjen.

Në media është raportuar se Fatos Nano ndodhet në gjendje të vështirë për jetën në spital, pasi ka cerozë në mëlçi, por Newsbomb.a la thotë se ky lajm nuk është i vërtetë.E para ish-kryeministri nuk është në gjendje të vështirë për jetën. Dhe së dyti, Fatos Nano nuk ka cerozë në mëlçi por vetëm probleme me mushkëritë.Aktualisht, ish-kryeministri socialist ndodhet në shtëpinë e tij dhe deri tani nuk ka asnjë problem për jetën, shkruan newsbomb.al, por është në gjendje të stabilizuar.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *