Me këtë foto Teuta tregon se si i ka Adonisi marrëdhëniet me vajzat e saj

Teuta Krasniqi, vazhdon të jetë njëra nga aktoret më të dashura për audiencën.

Me pjesëmarrjen e saj në shumë filma e shfaqje në teatër, ajo ka bërë emër dhe ka arritur sukses të mëdha.


Përveç sukseseve në botën e profesionit të saj, Teuta është edhe një nënë dhe një bashkëshorte shumë e zonja.

Ajo kujdeset shumë për dy vajzat e saj, Tarën dhe Kaian, por, një gjë që bie në sy është marrëdhënia që ka burri i saj, Adonisi me vajzat e saj, ai mundohet që në çdo moment të i ofrojë dashuri e lumturi të dyjave./ORAinfo/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *