Ronela apo Fifi: Kë zgjedh Anxhela Peristeri?

Episoda e re e emisionit “Mirage” erdhi me shumë materiale të reja.

Që nga eventi i organizuar nga disejnatori Valdrin Sahiri dhe intervista me fytyra të ndryshme publike zunë vend në këtë episodë.


Në këtë javë, pjesë e rubrikës “Kë Zgjedh?!” ishte këngëtarja Anxhela Peristeri.

Ajo ishte “e detyruar” të zgjedh mes disa emrave të njohur të estratës, por kë zgjodhi Anxhela në mes të Ronela Hajatit dhe Fifit? Ndiqeni materialin e përgatitur nga “Mirage”. /Lajmi.net/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *