Remzia “lë” Kosovën, zbulon vendin ku ka shkuar

Remzie Osmani, është njëra nga divat e muzikës popullore dhe argëtuese në Shqiptari.

Ajo vazhdon që edhe sot e kësaj dite të jetë shumë e angazhuar në profesionin e saj si këngëtare.


Tani, pasi sezoni ka filluar, Remzia është shumë e angazhuar si në dasma ashtu edhe nëpër ahengje të ndryshme.

Përveç punës së madhe që ka në Kosovë, ajo është shumë e kërkuar edhe në diasporë.

Së fundmi këngëtarja nga Mushtishti ka udhëtuar drejtë Zvicrës.

Këtë e ka bërë të ditur përmes një video./ORAinfo/

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *