Gruaja lë derën e ballkonit hapur për fresk gjatë natës, kur zgjohet ne mengjes nuk u b eson syve cfare sheh

Mund të cilësohet si një su.rprizë e kësaj vape. Një ngjarje e çuditshme ka ndodhur në Palermo, Itali.Një 27-vjeçare gjeti në mëngjes në krevatin e saj komshiun, i cili i kishte hyrë nga ballkoni në shtëpi.

Pol icia ka thënë se sipas deklaratës së saj, ajo e kishte lënë hapur derën e ballkonit për t’u freskuar. Kur u zgjua në mëngjes, 27-vjeçarja gjeti në shtratin e saj komshiun e saj i cili po i prekte trupin.
Ajo tentoi ta largonte dhe më pas nisi të ul ërinte. 36-vjeçari u arr estuar ndërsa ajo ndihet ende e sho kuar nga ngjarja


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *