A rrestohet këngëtari i njohur, u kap mat me… (EMRI)

Këngëtari i njohur grek Ilias Pantreftis ka rënë në p.rangat e policisë, pasi është kapur me 20 kilogramë duhan ko ntrabandë.

Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:

Konstatimi i duhanit kontrabandë u bë gjatë një kontroll rutine nga policia helene, teksa ndaloi makinën e këngëtarit të njohur.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *