V.r.au kolegun brenda në Komisariat sepse e ta.llte, gjykata merr vendimin për policin 25-vjeçar

Gjykata ka caktuar ditën e sotme masën e sigurisë “arr.est me bu.rg” për policin 25-vjeçar, Ludjan Zaimi.Efektivi i policisë tre ditë më parë që.lloi për vd.e.kje me a.rm.ën e tij të shërbimit kolegun, Caush Saliasi, me pretendimin se ky i fundit e tallte gjatë kohës kur të dy ishin në punë.
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:

Kujtojmë se ngjarja tra.gji.ke ka ndodhur në 23 maj në ambientet e Komisariatit nr. 3 në Tiranë, sapo efektivët kanë zbritur shkallët për të marrë mjetin e shërbimit.Në dëshminë e tij para hetuesve, Ziami është shprehur se Çaushi e ka o.fend.uar, ndërsa shtoi se me Saliasin është kon.fliktuar edhe më herët kur kanë qenë në krye të detyrë dhe ka theksuar se ai konsumonte al.k.ool.


Sipas dëshmitarëve por edhe një video të shpërndarë në rrjet gjithçka ka ndodhur në pak minuta, ku kolegët kanë nxituar të transportonin në spi.tal kolegun e pl.ago.sur rëndë.

Ngja.rja e rëndë ndodhi mbrëmjen e 23 majit brenda Komisariatit nr.3. në Tiranë, teksa po ndërroheshin turnet dhe në sallë ishin kolegët e tjerë. Zaimi duket se e kishte të qartë sh.ënjestrën e tij ndaj i bëri thirrje efektivëve të pranishëm që të mos ndërhynin dhe në fakt ashtu ndodhi, askush nuk ndërhyri.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *