Ka motrën këngëtare multi milionere ndërsa vet i pastreh: Kjo është këngëtarja e njohur që e ka lënë të vëllain në mëshirë të fatit

Ánthony Ciccone, 61 vjeç, jetonte në rrugët e Michigan prej shtatë vitesh. Vëllai më i madh i këngëtares milionere, Madonna, duket se së paku këto Krishtlindje do i kalojë në një ambient të ngrohtë.

Prej kohësh ai ka pasur probleme me alkoolizmin dhe ka akuzuar të motrën se nuk kujdeset për të.
Megjithatë raportohet se tashmë ai është rikthyer në familje dhe po e merr veten. Këtë lajm e bëri të ditur vëllai tjetër, Christopher Ciccone, 57 vjeç.
Shtyp/largo linkun reklamues me poshte/lexo lajmin e plote


Ánthony jetonte poshtë një ure në Michigan, prej nga është edhe 59-vjeçarja Madonna. Para gjashtë vitesh, Ánthony akuzoi familjen e tij se nuk u intereson nëse është i gjallë apo i vdekur.

“Jam zero në sytë e tyre. Jam një turp për ta. Nëse vdes i ngirë, ata ndoshta nuk do interesohen edhe për gjashtë muaj. Babai im do ishte i lumtur nëse do vdi sja nga hipotermia, kështu që nuk do shqetësoheshin më për mua”.

Duke folur për këngëtaren, ai tha: “Ájo nuk më ka dashur kurrë, as unë nuk e kam dashur. Nuk e donim njëri-tjetrin”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *