Ky është vallëzimi i parë i Platorit dhe të fejuarës

Plator Abazi, i biri i Mihrijes dhe Naimit po jeton një nga netët e rëndësishme të jetës së tij.

Siç kemi bërë të ditur, sonte po mbahet ahengu i fejeses.


Platori dhe e fejuara e tij kanë bërë vallëzimin e parë, teksa Naimi ishte në mikrofon.

Atmosfera është e zjarrtë dhe kjo duket në këtë video./Kosovarja/

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *