Sa pak ka ndryshuar Shqipja e “Përputhen”

Shqipe Hysenaj ka qënë një prej emrave më me zë në “Përputhen”, e cila ka krijuar debate të cilat ndonjëherë kanë dalë edhe jashtë kontrollit.

Ajo nihet për gjaknxehtësi dhe për mënyrën se si i shpreh mendimet, por edhe për mënyren se si i sheh situatat, shkruan”Kosovarja”.


Por, ajo nuk ka ndryshuar fare që nga dalja e saj në “Përputhen”.

Akoma është gjaknxehtë dhe shpërthese ndaj debateve të cilat zhvillohen nëpër studiot televizive.

Shiko foton:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *