I ikën gruaja me fëmijën, kur shkon t’i kërkojë në Korçë burri sho.ko.het nga ajo që mëson

Një situatë të pazakontë është duke përjetuar një i ri nga Tirana. I martuar me një vajzë nga Pojani i Korçës, me të cilën ka dhe një djalë, ai thotë se prej një muaji po përjeton ngjarjen më të madhe të jetës së tij. Krejt papritur gruaja u largua për t’u zhvendosur në fshatin e saj së bashku me fëmijën, duke braktisur bashkëshortin.
Shtyp hape.siren rekl.amuese dhe lexo lajmin e plote

Ky i fundit, teksa shkon ta kërkojë, përballet me një situatë mjaft të padëgjuar. Gruaja nuk i flet, ndërsa fëmija vetëm qan. Áskush nuk i jep shpjegime. Të vetmit që i flasin janë banorët përreth. Dhe e dini çfarë i thonë? Që gruas së tij i kanë bërë magji, pasi në atë fshat të gjithë dinë të bëjnë gjëra të tilla.


I dëshpëruar, ai shkruan në redaksinë e JOQ.al:
Qytetari shkruan: Më ka ikur gruaja me fëmijën. Vajta të takoja fëmijën dhe qante me të madhe. Nuk i kam bërë asgjë as gruas, iku se tha që do rrinte tek babi i vet. Nuk mban as telefon asgjë. Nuk më thotë as çfarë i kam bërë, kam qenë mjaft i dashuruar me të.

Mos e nxirr emrin tim se më njeh gjithë Tirana. Pyeta në Korçë dhe më thanë të tërë që në Pojan bëjnë magji. Më kanë thënë të gjithë dhe ndaj dua ndihmëne fansave tuaj nëse është e vërtetë. Unë e lash gruan një muaj atje, por u turbullua çdo gjë”

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *