Ia vune f ajin lavatrices po/ Qytetarët e Fushë-Arrëzit tregojnë shkakun e vërtetë pse h umbën jetën nëna me dy vajzat

Të shtunën ndodhi një ngj.arje shumë pi.këlluese në Fushë-Arrëz, ku nëna bashkë me dy vajzat e saj humbën jetën në mënyrë tr.agjike për shkak të korrentit.Njëra prej vajzave ishte duke bërë dush kur ra në kontakt me energjinë elektrike dhe humbi jetën, ndërsa mamaja dhe motra e saj shkuan ta ndihmonin por humbën edhe ato jetën.

Një grup ekspertësh ka zbuluar ditën e sotme se energjia është përcjellë nga një de.fekt në lavatriçe. Por duket se ky version nuk besohet aspak nga qytetarët e Fushë-Arrëzit.Por shumë banorë të Fushë-Arrëzit kanë reaguar duke dërguar mesazhet e tyre në JOQ Albania dhe thonë se shkaku i vërtetë i kësaj ngjarjeje nuk është defekti i lavatrices por problemi me rrjetin e energjisë, pasi i gjithë pallati ka pasur luhatje dritash atë ditë.


Ata thonë se kjo gjë ndodh pasi bëhet një super vjedhje në rrjet gjë që sjell mbingarkesë dhe normalisht faturim shumë të shtrenjtë për qytetarët për të mbuluar humbjet.Kabllot elektrikë janë mbi dyer dhe dritaresh pallatesh duke vënë në rre.zik jeton e cdokujt, ata thonë se janë ankuar shumë herë për këtë problem, por asgjë nuk është bërë.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *