Trondit Manikeni Shqiptar: Shkoj në Motel me vajza 25 vjeç se i paguj. Ja kush janë ato!

Manikeni Shqiptar Refik Syla 83 vjeç rrëfeu se si shkon ne Motel dhe paguan femra 25 vjeçare.

Ai zbuloi se kush jan keto femra dhe sa i paguan.


Per me tepër ndiqeni intervisten nga minuta e 2:40.

Shiko videon:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *