Nusja 20-vjeçare që u dhunua nga fisi i burrit, gratë e Librazhdit bëjnë veprimin e papritur

Disa qytetare pasditen e sotme janë mbledhur para bashkisë së qytetit të Librazhdit për të protestuar për dh.u.nën e usht.ruar ndaj 20-vjeçares e cila u gjet duke tradhëtuar bashkëshortin në krevatin martesor.
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:


Ato të indinjuara dhe të shq.etësu.ara për të ardhmen e tyre, marrë shkas nga dhu.n.a e ushtruar ndaj të resë, u shprehën se kërkojnë siguri. Një prej tyre tha se se “Gratë nuk janë shërbëtore”.


Kujtojmë se ngjarja ndodhi disa ditë më parë ku 20-vjeçarja nga Librazhdi u gjet duke tr.adhë.tuar bashkëshortin nga vjehrri dhe vjehrra.

Pas dhu.në.s së ushtruar ndaj saj, familjarët e bashkëshortit publikuan dhe videon e të resë ku shihej e mbuluar vetëm me një batanije në momentin që u kap në flagrancë nga ata.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *