Foto: Vëllezërit binjakë martohen me motrat binjake, kur t’i shihni fëmijët e tyre

Fotografitë e dasmës së dy vëllezërve binjakë me dy motrat binjake u bënë të njohura nëpër rrjete.Çiftet jetojnë edhe afër njëri tjetrit dhe filluan të krijojnë familje.

Të parët ishin Dajen dhe Kreg që u bënë prindër të cilët gjithashtu lindën binjakë. Edhepse sipas statistikave binjakë identikë mund të lindin 3 nga 1000 çifte a shansi që binjakët identikë të lindin binjakë identik është 1 në 1 milion. Pastaj Mark dhe Darllin u bënë prindër të dy binjakeve dhe më vonë u lindi edhe një djalë.


Interesante e këtij tregimi të bukur është se fëmijët edhe pse nga prindër të ndryshëm kanë atë gjenetikë sikur të jenë motra e vëllezër nga prindër të njëjtë. Ne ju dëshirojmë jetë të gjatë. Shihni fotot me poshtë

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *