Kujtonte se gruaja e tradhtonte, burri nga Elbasani kthehet nga Greqia dhe zbulon se

Një ngjarje aspak e zakontë i ka ndodhur një gruaje në qytetin e Elbasani, e cila është de.tyruar të shkojë në polici dhe të kallëzojë bashkëshortin.Ajo ka treguar se i shoqi, pasi është kthyer nga emigrimi në Greqi, ka ngritur dys.hime që gruaja e trad.hto.nte.
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:

Ismete B thotë se të dy jetonin në Greqi prej kohësh, por kur janë kthyer në Shqipëri, bashkëshorti ka shpë rth yer në ak uz a ndaj gruas. Pas she rreve, ai është larguar me makinën e familjes nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.


Gruaja bën me dije se në automjet ndodheshin dokumentet e saj personale, por ai e ka mohuar këtë fakt dhe ka humbur kontaktet me të shoqen.Ismetja ka komunikuar me të afërmit e bashkëshortit ndërsa ata e kanë informuar se burri ka marrë plaçkat e tij dhe nuk është bërë më i gjallë.

“Dua të më kthejë dokumentet dhe më pas do kërkoj divorcin. Nuk shtyhet më kështu”, – është shprehur gruaja.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *