“Të mbajti Genti për 17 vite me lekë, si do ja bësh tani?” “Jonida Maliqi: Është e vë shtirë, sepse

Vetëm një vit më parë u bë publik lajmi se martesa e këngëtares Jonida Maliqi dhe biznesmenit Gent Prizreni mori fund. Pas 17 vitesh së bashku, ku ata sollën në jetë edhe të voglin Dani, sot jetojnë të ndarë. Në një intervistë për ‘Revistën Who’, Jonida ka shprehur vësh.tirësitë e këtij div.orci, dhï.mbjen që ka lënë pas dhe se si po vazhdon jeta e saj tashmë.
Shtyp hapesiren rek.lamuese me poshtë dhe lexo lajmin e plotë

Mirëpo njëra ka pyetjet ka qenë e si.kletshme për këngëtaren pasi është pyetur në lidhje me përb.allimin e jetës ekonomikisht tashmë që nuk ka më të ardhurat e bashkëshortit. “Shumë njerëz e kanë komentuar faktin se si do ia bësh tani? Kjo për shkak të të ardhurave që ish-bashkëshorti posedonte. Është e vë.shtirë pa të?”- e ka pyetur gazetari.


“Sa ma qa.jnë hal.lin, e di, e di. Duke qenë vetëm kisha shumë hapësira për të punuar vetë dhe për t’ia dalë mbanë. Kam bërë ndryshime, në biznes kam krijuar marrëdhënie të reja pune. Falë Zotit kam energji, psiko logjikisht jam e shëndetshme dhe më pëlqen shumë puna. Nuk hyj tek personat dembelë që janë mësuar të varen nga të tjerët.

Po bëj dy vjet që jam vetëm, edhe pse lajmi ka dalë përpara një viti. Çdo gjë ka shkuar mirë, për më tepër që di vorci me Gentin ka përfunduar me një pakt marrëveshjeje midis dy personave të civilizuar dhe përkujdesja e tij kundrejt Danit, sido që të jetë i bën gjërat më të lehta. Ne jemi të dy shumë të përgjegjshëm kundrejt atij që na bashkon dhe që do të na bashkojë përjetësisht,”- është përgjigjur këngëtarja. Jonida më tej foli edhe për projektet e reja në jetën e saj duke treguar se ka pasur oferta të ndryshme si në muzikë ehde në biznes por tashmë duhet të mendohet gjatë dhe të vendosë diçka.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *