Festë në shtëpinë e Georginas dhe Cristianos

Georgina Rodriguez dhe Cristiano Ronaldo javë më parë u përballën me një humbje të madhe.

Njëri nga binjakët që po prisnin e humben gjatë lindjes.


Disa javë pas dhimbjes së madhe në shtëpinë e tyre është organizuar festë për ditëlindjen e binjakëve Eva Maria dhe Mateo Ronaldo, të cilët kanë mbushur 5 vite.

Në pamjet e publikuar nga Georgina shihet një festë e organizuar në shtëpi ndërsa aty mungonte futbollisti, i cili padyshim bëri një urim special përmes rrjeteve sociale.

“Shumë urime të dashurit e mi, babai nuk mund të ishte më krenar, vazhdoni të jini të lumtur me këto buzëqeshje në fytyrat e juaja.

Ju dua” – shkroi Cristiano.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *