Një burrë si Sabri Fejzullahu, kurrë nuk ia kthen fjalën bashkëshortes

Sabri Fejzullah është një prej këngëarëve më poztiv, i cili asnjëherë nuk thotë qoftë edhe një fjalë të keqe.

Për secilin person ai ka vetëm fjalë të mira, pa dyshim edhe për gruan e tij, Nerën.


I furar në një intervistë, ai ka treguar për raportet e tij me bashkëshortën.

Të gjithë në studio po e dëgjonin me vëmendje fjalët e tij të cilat janë shumë të vlefshme dhe të nevojshme për jetën bashkëshortore.

Ai tha se asnjeherë nuk ia kthen fjalën bashkëshortes, dhe se mu mundohet gjithmonë t’ia ruaj asaj shpirtin që ajo ka./Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *