“Do Zoti s’vdes sepse kam”/ Humbi jetën, fjalët rrëq ethëse të Ardi Daullxhiut qe do iu perlotin: E kam fri kë…(Video)

Ditën e djeshme është bërë publike në media lajmi se “i mje ri më i famshëm” në Shqipëri Ardi Daullxhiu ka ndë rruar jetë si pasojë e një ataku kardiak.Teksa bëhet me dije se Ardi Daullxhiu kishte shkuar gjithashtu edhe në urg jencën e spitali të Durrësit, ai nuk kishte arritur të mbij etonte.
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:

Por ajo e cila ka prekur rrjetin dhe është bërë virale pas vde kjes së tij ka qenë një video e Daullxhiut,i cili shprehet se e kishte fr ikë vd ekjen dhe Zotin, teksa botën e vërtetë e cilësonte atë të cilën niste pas Ditës së Gjy kimit.Kujtojmë se Daullxhiu ishte një bes imtar mysliman.


“Dua t’ju them që unë kam fr ikë Allahun, Ditën e Gjykimit se atje është botë e vërtetë. Por do Zoti nuk vd es, Allahu na ka në dorë.”- thotë Ardi Daullxhiu.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *