E vr ane mistershem në Itali, kunata: Na dërgonte para se jemi të varfër, ishte e lumtur

Kunata e 35-vjeçares së vr arë në Itali në rrethana mist er ioze, Nevila Pjetri ka folur së fundmi për mediat.Kunata shprehet e tro nditur për ngjarjes, ndërsa ka qenë bashkëshorti i të ndjerës që ka lajmëruar familjarët e saj në Elbasan ku jetojnë 3 vëllezërit me familjet e tyre.
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:

“Shumë keq. Lajmin e mësova nga bashkëshorti i kunatës. E përjetuam shumë keq, nuk e besonim kurrë që asaj t’i ndodhte diçka e tillë. Dy ditë më parë kam folur me të dhe ishte shumë e lumtur.


Nuk e di, kjo është kat ast rofë, është e pa pritshme. Do e sjellim Shqipëri trupin, nuk e lëmë dot aty. Ne kemi komunikuar me bashkëshortin e saj, ai është shumë I tro nditur. Është e pabesueshme se ajo doli si gjithmonë dhe nuk u kthye në shtëpi, se si ka qenë ngjarja nuk e di. Për probleme jo, ishte e lumtur me bashkëshortin e vet, se 1 vit ka që është martuar”, tha ajo.
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:

Ajo thotë se 35 vjeçarja i ndihmonte vazhdimisht ekonomikisht.
“Ne na ndihmonte kur kishim probleme, halle. Kjo ishte për mua si motër. Kam kaluar një tro nditje të madhe, nuk rri dot as në shtëpi, ik sa andej këtej” tha kunata.

Dy ditë nga ngjarja familjarët kërkojnë zbardhjen e ngjarjes dhe ndihmë për të sjellë tr upin në Shqipëri për t’i kryer sipas zakoneve ritet mortore.
“Shtetit i kërkoj të gjendet vr as ësi, dhe ndihmë për të sjellë tru pin. Është zhdu kur çdo gjë nga kunata edhe sendet që ka pasur me vete, nuk i gjendet as kara e identitetit, as çanta asgjë” tha kunata.Trupi i paj etë i gruas shqiptare, u gjet gjysmë i zhve shur, pranë një përroi në Parmignola, në kufirin midis Toscana dhe Liguria.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *