Keto jane shenjat paralajmëruese të ka.n.ce.rit të gjirit që çdo femër duhet të dijë

1. krijimi i nodulave (kokrrave) nën sqetull apo gji Dhe pse këto kokrra të krijuara në këtë zonë të trupit lidhen më shumë me kancerin e lëkurës, ato gjithashtu mund të paralajmërojnë praninë e kancerit të gjirit. Studiuesit kanë dalë në përfundimin se gratë që kanë një nyje të tillë në trup janë 13% më të rr ezikuara të preken nga ka nc eri i gjirit.

2. Kollë apo ngjirje fyti për një kohë të gjatë Nëse disa nga qelizat kan ce rogjene shkëputen nga ka nc eri primar, lëvizin në pjesë të ndryshme të trupit duke formuar tumore (quajtur ndryshe kancer i mesëm) Kjo gjë shoqërohet me shenja të cilat në pamje të parë nuk lidhen me kancerin primar. Kanceri i gjirit mund të përhapet në mushkëri, dhe kjo mund të zbulohet nga një kollë e zgjatur ose ngjirje zëri.


3. Ndryshimet në fshikëzKanceri i gjirit mund të shkaktojë ndryshime hormonale që prekin uretrën dhe e bën të pamundur mbajtjen e urinës. Nëse jeni duke përjetuar ndonjë nga këto simptoma, duhet të bëni një vizitë.4.Lodhja është një simptomë e zakonshme që studiuesit besojnë se kjo lodhje shkaktohet nga një çekuilibër të kimikateve në trup që krijon ka nc eri.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *