E dini…është një nga politikanët më i fortë në ditën e sotme. E gjeni dot kush është?

Me mandatin e dytë në krye të shqiptarëve, kryeministri Edi Rama është kthyer në politikanin më me peshë dhe më të komentuar në Shqipëri.

Pavarësisht dëshirës së tij që jeta private të mbetet e tillë, publiku i tij është gjithmonë i gatshëm të dijë më shumë.


Në foton më sipër mund të shikoni kryeministrin Edi Rama në moshën 5-vjeçare dhe ndoshta kjo është fotoja më e bukur që ka ai.
Fotoja është shkrepur ndërkohë që ai ishte në plazh me nënën e tij, Ánetën.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *