HlSTORlÁ E TRlSHTË e Flori Mumajesit, arsyeja se pse nuk dëgjon me njërin vesh qenka shumë e DHlMBSHME [FOTO]

Kompozitori dhe këngëtarii njohur Flori Mumajesi ka pohuar kohë më parë se me njërin nga veshët ka h umbur d ëgjimin ne masën 70%. Këtë gjë ai e ka treguar ne mënyrë simbolike edhe me një tatuazh ne anën e veshit te pr ekur, qe simbolizon pikërisht këtë gjë.
Duke hapur hapesiren rek.lamuese me poshte keni mundesi ta lexoni lajmin e plote

Flori i ftuar në emisionin e Luanës, shpjegoi se dëgjimin në njërin vesh e ka h umbur në moshën 13-vjeçare, pasi nuk kishte kushte të përshtatshme dhe dëgjonte muzikë nga njëri vesh me një boks me volum shumë të lartë.
Gjithashtu u zbulua se Flori është ai i cili i ka pasur fiksim gocat e shkollës “Petro Nini Luarasi”. Madje, këngëtari nga pëlqimi që kishte për këtë shkollë ka konkuruar për të në “Rin Fest” dhe jo për gjimnazin e tij.
Duke hapur hapesiren rek.lamuese me poshte keni mundesi ta lexoni lajmin e plote


Sipas djemve, ai që harron që ka një shtëpi kur është në studio është Flori Mumajesi. Ndoshta koha kalon kaq shpejt aty brenda, sa Flori humb sensin e kohës dhe është më romantiku mes çunave.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *