Leonora Jakupi i ka dhëne fund beqarisë, ky është burri i sajë?

Leonora Jakupi i ka dhëne fund beqarisë, ky është burri i sajë?
Bukuroshja nga Drenica, Leonora Jakupi i ka dhëne fund beqarisë ne një feste private te organizuar larg medieve.

 

 

Se Leonora Jakupi ka qene gjithmonë e heshtur për lidhjet e saja private e din te gjithë, dhe këto lidhje ajo arriti ti mbaj te fshehur nga media.


Shtyp/largo lin.kun rek.lamues me poshte/lexo lajmin e plote

 

 

Sipas disa burimeve mendohet se fatlumi qe është i martuar me Leonoren jeton tash e disa vite ne Ángli dhe është pronar i disa bizneseve te mëdha atje.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *