Efi bën ndryshim në dukje

Efi Dhedhes pushoi disa ditë në bregdet ku solli foto të shumta.

Por nga deti ajo ka thënë që i janë dëmtuar flokët.


Andaj vendosi që me një ndryshim të pret dhe ngjyros fokët.

Duket kaq bukur apo jo?/InfoKosova/

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *