Merita Sekiraça për herë të parë shfaqet me bekine

Merita, që prej vitesh është prezantuese dhe gazetare e emisionit të mëngjesit, nuk është aq aktive në rrjete sociale.

Megjithatë, prezantuesja e “RTV 21” po shijon pushimin e kësaj fillim vere në Budva te Malit të Zi.


Merita, nuk është kursyer në postimin e një fotografie me bikine nga plazhi i bukur i Budves së mrekullueshme, shkruan “Kosovarja”.

Merita, është bashkëshorte dhe nënë e lumtur e një vajze.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *