Dalin emrat e 20 femrave më të rre.ziksh.me ne vend që policia nuk po i kap dot

Keto jane 20 femrat me rre.zik.shmmeri te lartë por qe nuk jane kapur nga policia. Ja cilat jane emrat e 20 femrave me te forta ne vend. Lumije Hoxha, lindur Peshkopi 1964, dë nuar me 25 vite, Floresha Ndino, lindur në Fier në 1966, dë nuar me 23 vite, Violeta Gjoka, lindur në Fan të Mirditës, dë nuar me 17 vite, Miranda Abja, lindur në Elbasan në 1975, dënuar më 17 vite
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:

Zylfie Haklaj, vendlindja Tropojë, 1963, dë nuar me 25 vite, Klodiana Shkoza, lindur në Tiranë në 1982, dë nuar me 15 vite, Teuta Lalaj, lindur në Vlorë në 1970, dë nuar me 15 vite, Aliki Buratzi, lindur në Gjermani në 1967, dë nuar me 10, Afërdita Ibrahimi, lindur në Patos në 1967, dë nuar me 13 vite, Sara Canko, lindur në Berat në 1984, dë nuar me 7 vite, Agnese Somma, lindur në 1962, dënuar me 8 vite


Mirela Muhametllari, lindur në Skrapar në 1975, dë nuar me 10 vite, Mirela Spahiu, lindur në Tiranë në 1968, dë nuar me 9.6 vite, Sara Hyziak, lindur në Poloni, dën uar me 6 vite, Marjana Gjona, lindur në Pogradec në 1983, dë nuar me 7 vite, Fëllëza Saliaj, lindur në Patos, dënuar me 7 vite

Dhurata Balazi, viti i lindjes 1978, vendlindja Librazhd, dë nuar me 5 vite, Limane Zerellari, lindur në 02, 03, 1969, nga Berati, d ënuar me 5 vite, Urania Çuka (Steri), lindur në Durrës 19, 07, 1975, dë nuar me 5 vite, Gjuljer Sami, lindur në Turqi në 1964, dënuar me 5 vite

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *