“E nxorën edhe pa b…! Ja pse nuk e vr ava! Vjehrra e nuses ne Librazhdh bëhet pishman, NUSEN E KEMI TE

Në studion e emisionit “Me Zemër të Hapur” të gazetares Evis Ahmeti u rikthye në qendër të vëmendjes historia e Nuses nga Librazhdi, e cila u kap “mat” nga vjehrri dhe vjehrra duke tr adhtuar.Përgjimet e reja nxjerrin në pah inskenimin e ngjarjes. Një nga fqinjat tregojnë për gazetaren Anila Ahmataj të emisionit ‘Me zemër të hapur’ se vjehrra është bërë pishman për faktin që filmuan nusen, por shton se nuk ka qenë ajo që ka publikuar filmimet.
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:

DISKUTIMET
Gazetarja: Ju keni vite që i njihni si familje”
Komshija: Kam 36 vite këtu!
Gazetarja: E njihnit vajzën, nusen?


Komshija: Ne e njihnim kështu, kur shkonte në punë, sypërmbysur! Shkonte e vinte, ka pasur një muaj e gjysëm njohje me atë djalin, burri rrinte në Gjermani! Ashtu kanë ikur çunat tonë të gjithë…
Gazetarja: Po vjehrra çfarë thotë? Është bërë pishman për atë që bëri?

Komshija: Po çfarë të bëjë e shkreta, u bë tym që pse e publikuam ne videon tha, po se kush na i mori tha se ne jo!
Gazetarja: Po kush e publikoi videon? Edhe pse u publikua vetëm momentin kur e kanë gjetur aty, pse nuk kanë publikuar dhunën sepse ajo ka shenja në trup?

Komshija: Po e kanë nxjerrë edhe pa b… më fal për shprehjen…
Gazetarja: A janë bërë pishman?
Komshija: Po pishman janë bërë, po s’kapet më ai muhabet tani…Unë kur e kam dëgjuar atë ditë në mëngjes u çudita, qava, kemi vajza vet!
Gazetarja: Ti do ta bëje një veprim të tillë për nusen?
Komshija: Mere çoje në shtëpinë tënde, të ishte do ta kishin vr arë fare po këta u treguan njerëz shumë të urtë e shumë të gjyk ueshëm.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *