Fëmija i parë vajzë apo djalë? Dafina Zeqiri flet për jetën e saj personale

Këngëtarja e njohur, Dafina Zeqiri, ka qenë e ftuara speciale në finalen e “Why Not”.

Përveç, karrierës ajo ka folur për jetën e saj personale, si dhe marrëdhënien që ka me të dashurin e vet, DJ Geek.


Ajo tha se e ka bërë publike lidhjen e saj, pasi nuk mund të dashurojë në kafaz, ndërsa tha se gjërat në të ardhmen do ja lënë kohës.

Dafina i tha se në të ardhmen ka dëshirë të ketë një një çun dhe një goc.

Dafina Zeqiri: Unë jam njeri, kam ndjenja dhe nuk mund ta shpreh dashurinë në kafaz, jemi thjesht vetvetja.

As familja ime, as e tij nuk na nguc, ata janë të lumtur që ne jemi të lumtur.

Çdo gjë ja lëmë kohës, për mua s’ka lidhje nëse është çun apo goc, unë e kam ndjerë mungesën e një vllau.

Gjithmonë kam thënë që dua një çun, po tash dua një gocë, një mini Dafina, ndoshta më mirë të bëhen binjakë një vajzë një djalë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *