Çfarë ndodhi?! N gordh luani i Veliajt? Fotot që po qarkullojnë nëpër rrjete tregojnë se

Pak ditë më parë Erion Veliaj Dhe kryeministri Edi Rama hapën dyert e koshtit të ri zoologjik i cili është rikonstruktuar me 7.4 miliardë lekë të vjetra. Kopshti zoologjik ka rikthyer kafshët e egra që fëmijët i duan shumë dhe një prej tyre është luani, mbreti i kafshëve.Por pa kaluar shumë kohë, diçka ka ndodhur me luanin pasditen e sotme.
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:

Në foton e mëposhtme mund të shihet luani i mbështjellë me një thes jeshil duke u larguar nga kopshti zoologjik. Ende nuk dihet nëse luani ka ngordhur apo jo por kjo është paksa e çuditshme duke ditur se as 10 ditë s’kanë kaluar që kur ai ka hyrë në kopshtin zoologjik.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *