Nëna cuditej pse djali rrinte gjithe diten ne ballkon, por i ikën truri kur zbulon arsyen

Një nënë e shqetësuar ngeli e habitur kur pa se në mënyrë të çuditshme djali i saj kishte mbi dy orë që rrinte në ballkon.E shqetësuar nga kjo sjellje jo normale e tij, ajo e thërret të futet brenda, por ai pasi futet del përsëri pas pak minutash.

E bërë kurioze nga ky fakt, nëna del vetë në ballkon për të parë se çfarë po ndodh më të birin. Por në momentin që del dhe vetë, kupton gjithçka. Një vajzë e re kishte dalë gjysëm e zhv eshur në ballkonin poshtë dhe po merrte rreze dielli.


Pamja ishte tunduese me sa duket duke bere qe ai te “piqej” në diell duke parë të pasmet e vajzës.Natyrisht vajza ishte brenda shtëpisë së saj, por duhet të ishte treguar pak më e kujdesshme duke patur parasysh se sipër kishte ballkonet e komshinjve.

Por edhe nëna mund të ishte treguar më e kujdesshme me djalin e saj duke e kontrolluar që në fillim situatën dhe duke mos e lene djalin e shkrete per dy ore jashte.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *