Tani çfarë do bëjë? Vrau bashkëshorten dhe akuzoi shqiptarët, nuk e kishte pritur se do të përfundojë në një dhomë me shqiptarin që

Piloti grek Babis Anagnostopoulos, i cili në një histori m akabër v rau bashkëshorten e tij 20-vjeçare Caroline Crouch në shtëpinë e tyre l uksoze në Athinë, ka njoftuar mediat se është i f rikësuar për jetën e tij.Pas marrjes së d ënimit, Babis është transferuar në një qeli me një vrasës tjetër dhe mendon se shoku i tij i dhomës mund ta vrasë.

Javën e kaluar MailOnline zbuloi se ai ishte s ulmuar në burgun e Korydallos nga një i burgosur gjeorgjian dhe më pas u transferua në burgun Malandrino, 250 milje në veri, i cili konsiderohet si “Alcatrazi grek”.Ai tani po ndan qelinë me një v rasës të paidentifikuar shqiptar dhe Babis dhe avokati i tij janë të shq etësuar për jetën e tij mes f rikës se një “kontratë vdekjeje” rëndon tani mbi të, pasi më herët ai kishte akuzuar shqiptarët dhe gjeorgjianët si grabitësit që ekzekutuan bashkëshorten e tij Caroline.


Babai i Caroline, David, tha për Mail Online: “Duket se ai nuk është i lumtur në strehimin e tij të ri dhe ai dëshiron të transferohet përsëri në burgun Korydallos ku do të ndihej më i sigurt.
“Ai beson se ka të paktën një, por ndoshta disa kontrata për v dekjen e tij. Besoj se njerëzit me të cilët ai ishte i përfshirë para se të v riste vajzën time janë gjithashtu të prirur që ai të heshtet në rast se ai përpiqet të bëjë një lloj marrëveshjeje. Ndjenja ime është se ai duhet të v uajë të paktën disa vjet para se të
v ritet”, tha ai.

34-vjeçari u dënua me burgim të përjetshëm muajin e kaluar për mbytjen e gruas së tij Caroline vitin e kaluar përpara vajzës së tyre 11 muajshe, Lydia.

V rasësi me z emër të f tohtë më pas m byti qenin e familjes për ta bërë v rasjen të dukej si një gr abitje dhe derdhi l ot krokodili para p olicisë dhe familjes së shkatërruar të Caroline, para se të g ozhdohej nga hetuesit që z buluan pas vetëm një muaji historinë e sajuar prej tij.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *