Laçiani vjen të marrë nuse me mbIesëri, natën e parë vë du art në ko kë kur vajza i…

Një emigrant ka pranuar të krijojë familje me një vajzë të cilën e ka njohur me mblesëri, por ajo që ka ndodhur natën e parë mes tyre e ka shokuar djalin nga Laçi. Kjo është his.toria e tr.ishtë e rrëfyer.

“Më la o njerëz, më la dhe më de.gjeneroi…Nuk dua ta shaj sepse unë ndjeva për të, por jam shumë ke q dhe dua të shfryhem. Jam 27 vjeç nga Laçi dhe si shumë të rinj për një jetë më të mirë prej vitesh kam emigruar jashtë vendit. Atje punoj dhe jam stabilizuar shumë mirë.
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:


Sipas këtyre të shtëpisë time kishte ardhur koha që të krijoja familje dhe siç e kanë zakon nga anët tona, duke qenë se unë s’po doja të huaj, njerëzit e mi u futën për një vajzë.Nisëm komunikimin e njohja shkonte mirë. Më dukej pak e tërhequr dhe e rezervuar në biseda, por kjo anë e karakterit të saj po më pëlqente. Por në fakt tani po e kuptoj që ajo paska pasur halle të tjera…

Me pak fjalë pasi flisnim krejt normalisht e kishim bërë plane për t’u takuar, unë vi në Shqipëri. Këtu ndodh skandali që m’ka bërë të vë du.art në ko.kë. Natën e parë që do haja darkë me këtë në Tiranë, kjo s’më vjen në lokal, por në vend të saj më vjen i dashuri kësaj.

Djali botës ulet dhe më sqaron pse ajo nuk mund të ishte e imja. Ata kishin vite bashkë, por familja kësaj nuk e pranonte këtë djalin se ishte i papunë për momentin. Edhe vajzën thuajse po e detyronin të më merrte mua.

Jam ndjerë kokrra lege.nit. Më keq s’ka ku shkon se ajo fliste me mua. Sido të ishte puna a duhet të më tregonte kjo mua? Si vjen kështu djali botës e më takon mua? Nuk kisha çfarë t’i thoja, se në fakt dhe u acarova… Qofshi të lumtur i thashë, por nuk e bëtë mirë.

Tani më vjen zor të vi më në Shqipëri se e kanë marrë vesh gjithë ata që më njohin…Ata të dy mora vesh që u fejuan. Më duket vetja i përdorur…”, shkruan ai.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *