Ndryshimi i pabesueshëm i yllit të dikurshëm, Dafina Rexhepi

Ajo u konsiderua ylli i muzikës moderne, e ardhmja e skenës muzikore në vend, e kjo për shkak të talentit dhe muzikës së mirë.

Ndonëse Dafina Rexhepi pati një depërtim të furishëm në botën e muzikës, ajo u largua shpejte, si pa zë.


Dafina për vite me radhë nuk sjelli këngë, ama mbeti në kujtesën e publikut që nuk e harron as sot.

Këngëtarja jeton larg Kosovës dhe në fotot e fundit shihet se vitet po e bëjnë punën e tyre, pasi ajo po duket më ndryshe.

Shiko fotot:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *