Kush po e lë pa martu Adrian Gaxhen?

Adrian Gaxha po përgatitet për një verë të gjatë, me projekte e koncerte.

Gaxha, është mjaftë i pëlqyer edhe nga gjinia femërore, por përkundër kësaj, ai thotë se është “single”.


Pse? Këngëtari thotë se e gjithë vëmendja e tij është e përqendruar në punë dhe kreativitet, shkruan “Kosovarja”.

Pra, kjo është arsyeja se përse bukuroshi në të 40-tat është ende vetë, a ndodh që puna ta lë pa martuar Adrian Gaxhen?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *