Mamaja i kërkon të martohet, Renato Mekolli i jep përgjigjen epike: Mos i themi emrin se do të na vijë…

Mamaja i kërkon të martohet, Renato Mekolli i jep përgjigjen epike: Mos i themi emrin se do të na vijë…
Në finalen e “Hell’s kitchen” kohe me pare, Renato Mekolli kishte një të ftuar shumë speciale, nënën e tij. Renato u përlot teksa i kërkoi falje të ëmës që nuk i ka qëndruar dot pranë gjatë viteve në emigracion ndërsa ajo i bëri një kërkesë.

Mamaja i kërkoi Renatos të martohet dhe shefi i kuzhinës zbuloi se ka një të dashur, por dëshiron të mos ja thotë emrin.


“Nusja aty është, ti e di shumë mirë, mos themi emrin tani se po e thamë do të të vijë krushka”, i tha Renato të ëmës dhe ajo iu përgjigj se e mirëpret krushkën.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *