Afronen kurrë nuk e kemi parë më të mërzitur

Kjo nuk është hera e parë që flitet se Afrona Dika dhe Blero janë ndarë.

Por, këtë herë duket se ata vërtet i kanë dhënë fund marteses, ani pse asnjëri nuk e kanë konfirmuar ndarjen.


Blero dhe Afrona gjatë kësaj periudhe kanë vazhduar me aktivitetet e tyre, njëri në Kosovë e tjetra në Zvicër.

Në një nga fotot e fundit, Afrona Dika shfaqet mjaftë nostalgjike, ndryshe nga herat e tjera kur shkëlqen e tëra./kosovarja

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *