Parashikoi ngjarjet më të mëdha në botë/ Ja si e parashikoi Baba Vanga të ardhmen e Kosovës, do befasoheni

Baba Vanga u konsiderua një nga parashikuesve më të mëdhenj të të gjitha kohërave, dhe megjithëse ishte e ver bër, ajo mund të parashikonte të ardhmen.

 

Së fundmi është publikuar edhe një videoja e fundit e saj nga shtrati si spi  talit, më 11 gusht 1996.

Në shtratin e saj të vde kjes, thuhet ajo iu lut njerëzve që të jetojnë në pa qe


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *