Adelina nuse perfekte në veshje tradicionale

Adelina Ismaili në shumë raste kalon në lajm.

Duke qenë femër me stil të dalluar, gjithmonë godet me imazhet që publikon, shkruan Kosovarja.


Këtë herë, shihet me një stil më ndryshe në veshje tradicionale dhe duket për mashalla.

Shumë herë e ka dëshmuar që i shkon secili stil që e praktikon, ja edhe kështu duket nuse perfekte.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *