Ju kujtohet Norma e “Pasioneve të Fshehta”? – Ja si duket sot

Seriali “Pasionet e Fshehta” ka qenë shumë i famshëm për shqiptarët.

Disa vite më parë, ky serial ‘mbyllte’ në shtëpi shumë familje kosovare për të mos e humbur asnjë episod.


Më e famshmja e tri motrave ka qenë Norma – ajo që ishte në rol kryesor në mesin e Himenës dhe Saritës.

Por edhe pse kanë kaluar goxha vite, aktorja nuk ka ndryshuar shumë ose më mirë fare.

Këtë e dëshmon edhe fotografia e mëposhtme krah bashkëshortit të saj dhe fëmijës së tyre.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *