Olsa Muhameti flet për ribashkimin e Borës me Donaldin: Ajo është shumë e kujdesshme…

Autorja Olsa Muhameti ishte së fundmi e ftuar në “Wake up”, ku ndër të tjera u pyet rreth marrëdhënies së Borës me Donaldin.

Olsa tha se Bora është shumë e kujdesshme dhe nuk e ka përdorur historinë e saj për famë, përndryshe do kishte folur.


“Është shumë e kujdesshme, shumë e kuruar, ndoshta të tjerë do e kishin përdorur më shumë.

Ajo nuk ka as shumë reklama, kur përflitet të ty, duhet të flasësh, Bora këtë as nuk e ka bërë”, u shpreh ajo.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *