Nora Istrefi më në fund e hapë gojën dhe e thotë atë që pritej

Nuk është nga ata emra që u pëlqejnë të bëjnë shumë zhurmë, sidomos jo “shumë zhurmë për asgjë”.

Megjithatë, me raste flet edhe atë më mjaftë vend, si në këtë rast.


Këngëtarja, me një pamje perfektë dhe stil tejet unik, ka lënë një mbishkrim mjaftë pikant.

Se çka ka shkruar Nora, lexoni më poshtë:/Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *