Kjo gjë që Ilir Shaqiri i bëri nënës së tij do t’ju bëjë të qeshni me lot

Nuk e di pse kohët e fundit shohim personazhe publikë që kane deshire të tr.embin prindërit e tyre, Jonida Maliqi, Greta Koçi dhe së fundmi edhe Ilir Shaqiri.

Ja tek shohim balerinin e famshëm teksa i punon një rreng nënës së tij, ish-balerina e Teatrit të Operas dhe baletit, Mukades Erebara ka qenë duke pushuar në plazh dhe djali i saj nuk ka ngurruar aspak ti bëj një shaka.


Sigurisht që ky moment për ne ndjekësit nga rrjetet sociale ka qenë komik, por për nënën e balerinit shqiptar s’ka qenë aspak i tillë.

Një moment të bukur televizivë Ilir Shaqiri me nënën e tij kanë patur edhe natën finale të Big Brother ku të dy kërcyen nën ritmin e muzikës së, Inva Mulës.

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *