‘Daja Skender’ prezanton gruan dhe fëmijët e tij

Luan Jaha është një nga aktorët më të njohur kosovar dhe me te dashur.

Ai për publikun e gjere njihet si ‘Daja Skender’.


Të gjithë e kujtojnë edhe sot e kësaj dite rolin e famshëm të Luan Jahes tek seriali “Familja Moderne”.

Daja Skender po që ishte personazhi më interesant në serial, e që luhej mjeshtërisht nga aktori Jaha.

Aktori ndër vite ka qenë i angazhuar në seriale, teatër, por edhe kinematografi, ku ka pasur disa role të suksesshme, për çka edhe është shpërblyer.

Këtë herë ju njohim me portretin familjar të tij.

Shiko foton:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *