Foshnja e Lindur Nga Vëllai Dhe Motra Vdes Disa Orë Pas Lindjes

Një foshnjë e lindur në Uzbekistan nga një çift me incest vdiq vetëm disa orë pas lindjes në spital për shkak të komprometimit të rëndë gjenetik.
LEXO ME POSHT NE VAZHDIM :

Djali thuhet se kishte defekte të shumta në lindje, sepse prindërit e tij ishin vëlla dhe motër, përcjellë Gazeta Online Reporteri.net.


Ichthyosis congenita është një çrregullim i trashëguar i lëkurës, anormalisht e kuqe, e thatë dhe e ashpër me luspa të mëdha të bardha dhe të imta

Nëna e tij, e lindur në vitin 1994, ishte 35 javë dhe katër ditë shtatzënë kur lindi djalin i cili ishte 47 centimetra (18.5 inç) i gjatë, sipas Ministrisë së Shëndetësisë të Uzbekistanit.

Djali ishte fëmija i saj i dytë, i pari ka lindur nga bashkëshorti i mëparshëm dhe shtatzënia ka qenë normale, shton Ministria.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *