Me lejen e Zotit / Kjo gjyshe shqiptare me një metod ndihmon gratë të bëjnë fëmijë: Sa shtëpi ka gëzuar kjo nënë..VlDEO

Me lejen e Zotit / Kjo gjyshe shqiptare me një metod ndihmon gratë të bëjnë fëmijë: Sa shtëpi ka gëzuar kjo nënë..

LEXO ME POSHT NE VAZHDIM :


Halime Krasniqi është një 91-vjeçare nga Drenica e Kosovës, e cila që në moshën 14 vjeç ka nisur “zanatin” e trashëguar nga nëna e saj që të “lërë sh tatzënë” gratë.

E ëma e ka mësuar që 8 vjeçe, por ka nisur që ta praktikojë më vonë.

Tek nënë Halimja shkojnë shqiptarët nga të gjitha trojet shqiptare dhe jo vetëm, madje edhe të huajt.

Nuk ka bërë ku rrë ab .o.r.te, përj.ash.tohen rastet kur fëmija ka ndërruar jetë që pa lindur. Në kohën e l.uf .t ës ka ndihmuar shumë gra për të sjellë në jetë fëmijët.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *