Turp i madh, ku po shkon Kosova ! Arsimtari ne shkolle fillore e ngacmon nxenesen 13 vjecare, duke e puthur dhe prekur ne vende…

Turp i madh, ku po shkon Kosova ! Arsimtari ne shkolle fillore e ngacmon nxenesen 13 vjecare, duke e puthur dhe prekur ne vende…

 

Pas publi kimit të statusit nga pro.nari i Gazetës Sinjali avokati Besnik Berisha ku reagon ashpër ndaj mësim dhënësit të biolo.gjisë në Pejë Adem Mustafaj i cili u arre.stua nën dyshimet për ngacmim sek sual ndaj një nxënëse 13vjeçare në redaksi ka ardhur edhe një video tje.tër e cila shpërfaq një tjetër rast ngacmimi nga arsi.mtari i cili është në prag të pensionimit raporton Gazeta Sinjali.


Në kushte anon imiteti një nxënës ka dër.guar një video në adresë të Sinjalit ku shihet se protagonist është pikër isht 64vjeçari Mustafaj i cili dyshohet se ka sul.muar sek sualisht një tjetër nxënëse gjatë orës mësimore.

Në video shihet ars imtari Mustafaj i cili pa fije turpi ka kapur një nxë.nëse për qafe dhe e tërheq nga vetja atë. Ai më pas e pu thë atë në sy të nxënësve tjerë e më pas e pre.kë edhe në pjesën e gjoksit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *