Ish missi rri shumë larg mediave dhe famës së bashkëshortit, kjo është gruaja e Vedatit të “Stupcave”

edat Bajrami është nga aktorët e humorit shqiptar më të njohur.

Së bashku me grupin “Stupcat” Vedati ka sjell një numër të madh projektesh që kanë arritur pëlqyeshmëri të madhe te publiku.


Krahas famës Vedati jetën private e mban të mbyllur hermetikisht për media, por sot do t’ju njohim me bashkëshorten e tij.

Ajo quhet Allmira dhe edhe pse sot qëndron larg famës së bashkëshortit dikur ishte zgjedhur Miss.

Allmira është nga Rahoveci dhe aktivitetin si miss e modele e nisi në qytetin e Prizrenit.

Ajo fitoi edhe çmimin e madh “The Best Model of Kosova” dhe kështu nisi një karrierë të suksesshme në botën e modelimit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *